HOLIVUDSKA ZVIJEZDA

Charlize Theron u intervjuu dotaknula se i Hrvatske; evo što je otkrila

28.04.2021 u 20:06

Bionic
Reading

U intervjuu za magazin Vanity Fair, lijepa Charlize Theron, glumica koja je za ulogu u filmu 'Čudovište' dobila Oscara, otkrila je i da će zauvijek pamtiti Hrvatsku koju je posjetila 2019. godine

Proslavljena glumica odgovarala je na 35 brzih pitanja, a jedno od njih je bilo i gdje je bila najsretnija.

Charlize se odmah sjetila svog posjeta Hrvatskoj.

'Tad sam bila najsretnija. Bila sam na odmoru s mojim 'plemenom'. Putovali smo u Hrvatsku koja je čarobna. To je bilo putovanje s nekoliko obitelji, puno djece i ljudi koje jednostavno jako volim i smatram svojom obitelji. Puno sam razmišljala o tom odmoru tijekom karantene', ispričala je Charlize u tom intervjuu.

Plavokosa ljepotica 2019. je istraživala jadransku obalu te posjetila Hvar i Dubrovnik, a bila je oduševljena i domaćom gastronomijom. Na Instagram profilu je objavila nekoliko fotografija s tog putovanja, a jedna od fotografija je snimljena s prijateljica u blizini Lokruma.

U ovom brzom intervjuu je otkrila je i da je osoba kojoj se najviše divi njezina majka te da na sebi ne voli svoja ramena.

  • +3
Charlize Theron Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Inače, Charlize (45) je prošle godine postigla veliki uspjeh s Netflixovim filmom 'The Old Guard', u režiji Gine Prince-Bythewood, akcijskoj priči o grupi besmrtnih junaka koji se stoljećima trude održati ravnotežu snage dobra i zla u svijetu, a ove ćemo je godine vidjeti u filmovima F9 i 'The School for Good and Evil'.