velika ljubav

Čestitke pljušte: Domaća glumica slavi veliki dan sa suprugom

25.08.2023 u 21:37

Bionic
Reading

Ana Maras Harmander na društvenim mrežama obilježila je 11. godišnjicu braka, a nije trebalo dugo čekati na brojne čestitke fanova

Glumica Ana Maras Harmander proteklih je dana častila obožavatelje očaravajućim fotografijama s ljetovanja, a danas je podijelila fotografiju kojom je obilježila 11 godinu braka sa suprugom Johnom Harmanderom.

Proslavljena glumica Satiričkog kazališta Kerempuh za Šveđanina se udala 2012. godine u 'brzinskoj' ceremoniji jedne od kapelica u Las Vegasu, a 2016. par je dobio sina Rubensa.

'11♥️', stoji u opis objave na kojoj zaljubljeni bračni par pozira u kafiću kraj plaže, a sve su popratili obožavatelji brojnim čestitkama i srcima.

Lijepa Splićanka ranije je istaknula kako je priča o njihovom upoznavaju poput onih iz romantičnih filmova:

'Kao neki američki film, dvoje ljudi različitih kultura i jezika, pozadine i prošlosti se nađu na jednom mjestu, i onda se on preseli iz najbolje države na svijetu zbog ljubavi.'

  • +6
Ana Maras Harmander Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Podsjetimo, supružnici su desetak godina živjeli u Švedskoj, nakon čega su odlučili saviti svoje obiteljsko gnijezdo u 'Lijepoj Našoj'. Ipak, kada je riječ o malenom Rubensu, pronašli su savršen kompromis te njihov sin govori engleski.

'To je naš jezik, jezik na kojem smo se upoznali i zavoljeli i odlučili smo i dalje na tom jeziku komunicirati. I sa sinom ćemo najviše govoriti na engleskom premda iako će zasigurno najbolje govoriti hrvatski budemo li tu i dalje živjeli', ispričala je ranije za Večernji list.

Kada je riječ o odmoru, hrvatska glumica dio ljeta provela je uživajući u suprugovoj domovini te u čarobnom okruženju otoka Visa gdje je uživala s obitelji i prijateljicama.