JAVNI POZIV

Znakovita objava: Nakon što je zabrinula fanove, Taylor Swift oglasila se na Instagramu

05.03.2024 u 20:12

Bionic
Reading

Bijes javnosti se ne stišava što je premijer Lee Hsien Loong priznao da je Taylor Swift plaćeno da nastupi isključivo u Singapuru i nigdje drugdje u jugoističnoj Aziji. Slavna pjevačica trenutno odrađuje niz od šest rasprodanih koncerata u Singapuru, a njezini obožavatelji brinu za njezino zdravlje, koje je, po svemu sudeći, narušeno

Taylor Swift trenutno se nalazi u Singapuru, gdje odrađuje čak šest rasprodanih koncerata u sklopu svoje svjetske Eras turneje. Upravo je dio sa Singapurom izazvao pravu buru u javnosti, nakon što se doznalo da je sa slavnom pjevačicom i njezinim menadžmentom postignut dogovor da je to jedini grad u JI Aziji u kojem će održati koncerte te joj je za svaki od ukupno šest koncerata plaćeno 4,3 milijuna dolara.

Potvrdio je to singapurski gradonačelnik Lee Hsien Loong na konferenciji za novinare: 'Naše agencije dogovorile su s njom nastupe u Singapuru i u dogovor je uvršteno da će to biti njezina jedina stanica u jugoistočnoj Aziji. Dogovor je postignut i pokazalo se da je to vrlo uspješan dogovor. Bi l ona nastupala i u drugim azijskim gradovima da nije bilo dogovora? Možda bi, možda ne bi.'

Njezin menadžment oko svega šuti, no ne stišavaju se reakcije zabrinutih obožavatelja nakon posljednjeg koncerta Taylor Swift upravo u Singapuru. Naime, slavna pjevačica snimljena je kako kašlje i pročišćava grlo dok pjeva 'Delicate'.

  • +4
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: KHAP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Te snimke proširile su se društvenim mrežama, a obožavatelji ne kriju zabrinutost hoće li slavna pjevačica zbog zdravstvenih problema možda morati otkazati neke već unaprijed zakazane i rasprodane koncerte.

No, umjesto da brine o svom zdravlju, Taylor Swift razmišlja o svojoj budućnosti, kao i o budućnosti svih Amerikanaca. Iako je bila poznata po tome da se javno ne izjašnjava o svojim političkim stavovima, ovoga je puta napravila iznimku.

PRED MILIJUNIMA GLEDATELJA

Taylor Swift i Travis Kelce nisu se suzdržavali: Strastveni poljupci nakon osvojenog Super Bowla

Pogledaj galeriju

Na svom Instagram Storyju stavila je znakovitu objavu kojom poziva Amerikance da izađu na predsjedničke izbore.

'Danas, 5. ožujka, održavaju se predsjednički predizbori u Tennesseeju i 16 drugih država.Želim vas podsjetiti da glasate za ljude koji vas najbolje predstavljaju. Ako već niste, planirajte glasat danas. Bilo da ste u Tennesseeju ili negdje drugdje u Americi, provjerite gdje i kada možete glasati.