NEKA BOLJA VREMENA

Nešto drugačiji Božić: Catherine Zeta-Jones prisjetila se kako je prošle godine u bikiniju ljubila djeda Mraza

26.12.2020 u 23:17

Bionic
Reading

Iako još nije ni gotova, mnogi bi najradije izbrisali 2020. S obzirom na okolnosti, potpuno razumijemo zašto je Catherine Zeta-Jones posegnula za prošlogodišnjom fotografijom blagdana koje je tada provela na Bermudima

'Prošle godine su me na Bermudima ulovili kako se u bikiniju besramno ljubim s djedom Mrazom. Potpuno sam razočarana što s ove godine nije pojavio. Bila sam spremna i čekala ga. Oh, što se može, možda sljedeće godine', glasi duhovita objava slavne 51-godišnje Catherine Zeta-Jones.

Glumica na fotografiji uistinu ima samo crni bikini, a pokraj nje stoji široko nasmiješeni djed Mraz. Teško joj je zamjeriti vragolasti osmijeh na licu s obzirom da je izgledala apsolutno sjajno.

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas nedavno su proslavili 20-godišnjicu braka. Iako je 25 godina stariji od svoje žene, Michael Douglas još uvijek je zaljubljen u nju kao i onog dana kad ju je ugledao. Slavni glumac prvi je put vidio svoju buduću ženu 1998. na velikom ekranu u ulozi Elene Montero u filmu 'The Masko f Zorro'.

Par se službeno upoznao samo mjesec dana kasnije na filmskom festivalu u Francuskoj, a vjenčali su se već u prosincu 1999.

  • +6
Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia