sretniji no ikad

Cameron Diaz slavi sedmu godišnjicu braka, a suprug je sve raznježio dirljivom objavom

06.01.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Glazbenik Benji Madden i Cameron Diaz u braku su sedam godina, a iz najnovije objave rockera iz benda Good Charlotte jasno je da je njihova ljubav jača no ikad

'Danas 7 godina u braku. Uvijek sam sanjao da imam ovakvu obitelj. Sretan, miran, dosljedan, odan i bezuvjetno jednako ispunjeni strašću i dubinom', napisao je Benji Madden u dirljivoj objavi na Instagramu, povodom sedme godišnjice braka. 'Nazvati to medenim mjesecom nije dovoljno. Pravi život. Jedini pravi izazov koji imamo je usporavanje vremena jer život ide brzo kad si u sretnoj stazi. Uvijek i zauvijek znajući da smo kod kuće @camerondiaz Sretna godišnjica! Volim te!', nastavlja glazbenik u svojoj objavi.

Cameron Diaz i Benji Madden upoznali su se 2014. preko Benjijeva brata blizanca Joela i njegove supruge Nicole Richie. Par se vjenčao 5. siječnja 2015., a u prosincu 2019. dobili su svoje prvo dijete - kćer Raddix.

U rujnu je Diaz gostovala na podcastu Anne Faris i razgovarala o prvom susretu s Maddenom. 'Ja sam svoje upoznala preko svojih sada šogorica i šogora, ali susret nam nisu namjestili', rekla je Diaz. Prisjetila se da je pomislila: 'Kako to da ga prije nisam vidjela?' na što joj je njezina poslovna partnerica Katherine Power rekla da je 'smiješna jer je vidjela njegova brata blizanca'. 'Nisu isti, toliko se razlikuju. Iako su blizanci, vrlo su različiti', rekla je Diaz koja ne krije koliko uživa u braku i majčinstvu.

  • +19
Cameron Diaz i Benji Madden Izvor: Profimedia / Autor: Neko / Starface / Profimedia

Priznaje i da nimalo ne žali zbog odluke da se ostavi glume. Gostujući u talk showu kolege glumca Kevina Harta, 'Hart to Heart', u kolovozu prošle gdine, glumica je priznala kako se na taj potez odlučila jer zbog glume i filmova koje je snimala, jednostavno nije imala vlastiti život. Približavajući se 40-oj godini shvatila je kako o mnogim stvarima u životu nije niti razmišljala, a kamoli brinula.

'Ne mogu reći da nije zabavno, jer ja obožavam glumiti', rekla je Diaz i dodala kako se tek sada u braku s Maddenom osjeća ispunjenom: 'Jednostavno, željela sam uzeti život u svoje ruke. Željela sam imati svoju dnevnu rutinu i gdje ću sve sama obavljati.'

'Sada sam tu gdje sam željela biti i ovo me ispunjava više nego išta što sam napravila u životu. Imati obitelj, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za obitelj, to je najbolja stvar na svijetu. Više nemam ono što je potrebno dati da bi film uspio, sva moja energija je ovdje', kaže Diaz.