SRETNA I ISPUNJENA

Prošlo je 7 godina otkako je Cameron Diaz napustila Hollywood, a sada je podijelila i neke zanimljive detalje i otkrila razmišlja li o povratku

20.02.2021 u 10:36

Bionic
Reading

Posljednji film koji je slavna glumica snimila bio je mjuzikl 'Annie' iz 2014. godine. Diaz kaže da je razlog njene višegodišnje pauzu prezasićenje putovanjima i filmskim setovima

Gostujući u američkoj radijskoj emisiji Quarantined with Bruce kako bi promovirala svoj novi brend vina, 48-godišnja zvijezda otkrila je što je spriječava u povratku glumi.

Uz majčinstvo usredotočena je i na Avaline, brend organskih vina koji je pokrenula s prijateljicom Katherine Power prošle godine. 'Avaline je jedini svakodnevni posao kojim se bavim, osim što sam supruga i majka, čime se zapravo najviše bavim... to je doista bio najispunjeniji dio mog života do sada', kaže Diaz.

  • +4
Cameron Diaz Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Hoću li ikad više snimiti film? Ne želim, ali hoću li – ne znam. Nemam pojma. Nikad ne reci nikad, ali ne mogu zamisliti da bih kao majka s djetetom od godinu dana morala biti daleko od njega na filmskom setu koji mi uzima od 14 do 16 sati svakog dana', kaže Diaz, koja je kćer Raddix sa suprugom Benjijem Maddenom dobila u prosincu 2019. godine.

Glumica kaže da ne bi mogla biti onakva majka kakva želi biti da je majčinstvo odabrala u bilo kom drugom trenutku u životu.

'Suosjećam s mnogim majkama koje to ne mogu jer moraju ići na posao, bez obzira što radile', kaže Diaz dodajući da jednako susosjeća i prema djeci tih majki. Misli da bi svima bilo bolje na selu.

'Jednostavno se osjećam blagoslovljenom što mogu sada biti ovdje sa svojim djetetom i postati majka kakvom moram postati. To su takav blagoslov i privilegija na kojima sam jako zahvalna', kaže Diaz.

Glumica je svojoj prijateljici Katherine Power rekla u travnju prošle godine kako je ostanak kod kuće zbog majčinstva najbolji dio njezinog života.

'Volim biti majka. To je najbolji, najbolji, najbolji dio mog života. Zahvalna sam i sretna što sam uspjela to postati s Benjijem i provodimo se najbolje do sad. Sve je sjajno', nije krila svoje oduševljenjem majčinstvom glumica.