EGZODUS NA TV

Čak i redatelj 'Forresta Gumpa' odlazi na televiziju

16.07.2014 u 07:06

Bionic
Reading

Još jedna ikona Hollywooda, Robert Zemeckis posvetit će se sadržaju za male ekrane

Novi dan, novo veliko ime iz svijeta igranog filma najavljuje svoj prelazak na televiziju, gdje trenutačno nastaju autorski najizazovniji projekti. Doduše, Robert Zemeckis, redatelj proslavljen po hitovima kao što su 'Povratak u budućnost', 'Lov na zeleni dijamant' i 'Forrest Gump', već je početkom devedesetih radio mnoge TV projekte, ali sada je potpisao za Paramount, koji će koproducirati sve što Zemeckis želi realizirati svojom kompanijom Compari Entertainment.

Prvi projekt je 'The Fermata', adaptacija knjige iz 2011., priče o čovjeku koji ima moć zaustaviti vrijeme, ali umjesto da je iskoristi kako bi pomogao svijetu, on je zloupotrebljava za ostvarenje seksualnih fantazija, zlostavljajući žene dok su 'smrznute' u vremenu. Nema informacija kada bi ta serija mogla na televiziju, ali na projektu se intenzivno radi.

U međuvremenu, Zemeckis upravo završava i igrani film 'To Reach The Clouds', priču o Philippeu Petitu, o kojem je već snimljen Oscarom nagrađeni dokumentarni film 'Čovjek na žici'.