NEOČEKIVAN POTEZ

Broj prikazan u filmu 'Ne gledaj gore' postao hit na Twitteru: 'Dobra podvala'

05.01.2022 u 20:53

Bionic
Reading

Netflixov film ‘Ne gledaj gore’ posljednjih dana postao je vrućom temom razgovora na društvenim mrežama, a fanovi filma svako malo stižu do novih saznanja

Nakon što je jedan TikToker podijelio kratki isječak iz filma koji do tog trenutka vjerojatno nitko nije ni primijetio, gledatelji filma pozabavili su se najnovijim detaljem.

U jednoj sceni lik znanstvenika kojeg utjelovljuje Leonardo DiCaprio pojavljuje se u reklami američke vlade, putem koje se javnost usmjerava na zvanje ispisanog broja kako bi dobili ‘mir uma’ dok se komet, opisan kao ‘planetarni ubojica’ sve više približava Zemlji.

  • +5
Film 'Ne gledaj gore' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Neki su gledatelji filma broj pokušali nazvati, a s druge strane linije javio im se ženski glas, koji ih je obavijestio da su dobili uslugu telefonskog seksualnog razgovora.

‘Dobro došli na najvrući hotline u Americi. Dečki, zgodne dame čekaju na vas. Pritisnite 1 sada. Dame, da biste besplatno razgovarale sa zanimljivim i zgodnim dečkima, pritisnite 2 za besplatno povezivanje’, riječi su sekretarice, a ova filmska podvala postala je glavna tema razgovora na Twitteru.