URNEBESNA REAKCIJA

Broj njezinih Instagram pratitelja nezaustavljivo raste, a evo što na sve kaže Jennifer Aniston

17.10.2019 u 15:06

Bionic
Reading

Nakon dugog opiranja Jennifer Aniston početkom tjedna pridružila se najzastupljenijoj društvenoj mreži Instagramu, a potom oborila rekord u sakupljanju pratitelja. Iako je još nova u virtualnom svijetu, omiljena glumica brzo se snašla, a evo kako je reagirala

Glumica koja se proslavila ulogom Rachel Green u seriji 'Prijatelji' ovih je dana u centru medijske pažnje zbog neočekivanog događaja. Iako je dugo tvrdila da nije jedan od pobornika društvenih mreža, 50-godišnjakinja je ipak postala dio velike zajednice na Instagramu.

Njezina pojava oduševila je nevjerojatnih 11,8 milijuna ljudi koji su je zapratili u svega dva dana, što je ujedno i rekord u ovoj kategoriji.

'Srušila je Instagram', bili su neki od naslova svjetskih tabloida, a evo što na sve kaže glavna akterica. U svom šaljivom tonu, Aniston se zajednici ali i medijima obratila upravo putem novog Instagram profila.

Objavila je video na kojem demonstrira razbijanje mobitela, okružena asistentima koji je prestravljeno gledaju, a onda poslala poruku: 'Kunem se da nisam mislila srušiti Instagram. Hvala vam na toploj dobrodošlici'.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Video je pogledalo preko 11,7 milijuna ljudi, nešto manje nego što je ukupno prati.