6. ožujka

Brkovi će odsvirati svoj prvi virtualni koncert

08.02.2021 u 14:52

Bionic
Reading

Zagrebačka punk wellness petorka Brkovi pridružit će se u subotu, 6. ožujka globalnim trendovima i odsvirati svoj prvi virtualni koncert

Jako se radujem, oduvijek smo htjeli napraviti ovako nešto. Kad već normalne ne rade, dodjite u našu digitalnu birtiju, svirat ćemo najveće hitove” – poručio je frontman Brkova Shamso69 najavljujući nastup. Njihovo prvo virtualno koncertno iskustvo bit će, dakle, složeno od najvažnijih pjesama karijere, što znači da će se krenuti od debija “Punkfolkwellness” i obuhvatiti sve do posljednjeg singla “Bagra sa ekrana”.

Izvor: Društvene mreže

Kroz digitalnu birtiju protutnjat će “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“, „Srećo laku noć“, „Znanac“, „Skupe bombonjere“, „Odlazim“, „Slušaj sada dobro“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane čak 57 milijuna puta! Kad se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2020. od 683.000 slušanja na Spotifyju i 526.000 na Deezeru i činjenica da su Brkovi jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih bendova regije, koji su uredno rasprodavali velike dvorane po svih državama, jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret.

Dok se situacija ne normalizira koncert 6. ožujka u 21 sat bit će idealna prilika da se cijela Hrvatska, regija, dijaspora i ostatak svijeta skupi na jednom mjestu.

Ulaznice

Ulaznice za virtualan koncert Brkova u prodaji su od danas do 21. veljače po cijeni od 50 kn. Od 22. veljače do 5. ožujka za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn, a na sam dan koncerta 90. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na linku: www.entrio.hr/event/brkovi-virtualni-koncert-8809.