TREBA LI JAVNOST BRINUTI?

Pobjedu na sudu Britney Spears proslavila bijegom na rajski otok i obožavatelje 'počastila' golim fotografijama

01.10.2021 u 10:25

Bionic
Reading

Nakon što je doznala odluku suda, da joj otac nakon dugotrajne borbe više nije skrbnik, nekadašnja pop zvijezda nije mogla zadržati suze, a kada je sve sjelo na svoje mjesto, sa zaručnikom Samom Ashgarijem otputovala je na zasluženi odmor

Nije bilo boljeg načina za proslaviti odluku suda kojom je nakon godina i godina oslobođena 'okova' vlastitog oca, koji ju je cijelo to vrijeme kontrolirao, od putovanja sa zaručnikom Samom Ashgarijem na egzotičnu destinaciju. 39-godišnja Britney Spears zaslužila je odmor iz snova, gdje ju je poveo Ashgari, a ona je smatrala očito prigodnim da počasti i svoje najvjernije obožavatelje serijom fotografija i videosnimaka, nastalih na otoku.

Možda to ne bi bilo ništa čudno da Britney nije donijela pomalo čudnu odluku, pa je na svoj Instagram stavila fotografije na kojima pozira gola pored kade, sakrivši najintimnije dijelove tijela emotikonima cvijeća.

I u video snimci Britney je u nekoliko situacija samo u crvenim kupaćim gaćicama, dok grudi pridržava i bradavice sakriva svojim rukama.

Britney Spears, Sam Asghari Izvor: Profimedia / Autor: Jerry Perez PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Upravo to mnogi smatraju neprimjerenim, ali i zabrinjava, jer na fotografijama joj je šminka oko očiju razmazana te pomalo izgleda kao u doba kada je doživjela živčani slom i impulzivno obrijala glavu.

Izvor: Wochit / Autor: AFPTV