u Portorožu

Branko Đurić ponovo demonstrirao svoju izdržljivost, u siječnju se kupa u moru

10.01.2022 u 23:02

Bionic
Reading

Mnogi su već upoznati s time da dugi niz godina komičar, glumac i glazbenik njeguje zdrav način života, a sudeći prema sve češćim objavama njegovog 'čeličenja' u morima i jezerima na niskim temperaturama, fasciniran je novim podvizima izlaganja hladnoći

Popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom, može se pohvaliti dobrom formom, ali i energijom, što je rezultat životnog stila kojeg vodi. Branko Đurić Đuro je među ostalim već dulje vrijeme vegetarijanac te svaki dan počinje meditacijom.

U posljednje vrijeme očito je proučavao višestrukog rekordera u izdržljivosti i izloženosti hladnoći, Ledenog Čovjeka Wim Hofa koji kroz podcaste, filmove na YouTubeu i knjigu otkriva svoju metodu za povećanje svojih kapaciteta zdravlja, vitalnosti i snage. Tako je ovog puta komičar, glumac i glazbenik odradio kupanje u siječnju.

Prema onome što je napisao na Instagram storyju, temperatura mora bila je 9,4 stupnjeva. Doduše Đuro glavu nije smočio, jer je imao kapu. Do sad je s njim u pothvatima bila cijela njegova obitelj, no on je bio jedini član koji bi se odvažio na takav neustrašiv podvig, a sudeći prema fotografiji koju je pokazao, ovog puta se u skoku u more pridružila i njegova supruga, slovenska glumica Tanja Ribič. Kupanje se dogodilo u Portorožu, gdje Đuro ima kuću.

Branko Đurić Đuro Izvor: Cropix / Autor: Ivo Ravlic / CROPIX