1995. godine

Zašto je Bradu Pittu titula 'najseksi muškarca' tako teško pala?

07.02.2024 u 13:47

Bionic
Reading

U očima brojnih dama diljem svijeta Brad Pitt ostvarenje je svih snova o savršenom muškarcu. Dvaput je poznati glumac odnio titulu najseksipilnijeg, no ta mu titula nikako nije imponirala

Iako bi mnogi voljeli barem jedanput dobiti titulu najseksipilnijeg muškarca godine, Brad Pitt može se pohvaliti da je istu osvojio čak dvaput. Godine 1995. titulu je dobio prvi put, a pet godina nakon i drugi put, a isto je uspjelo samo Georgeu Clooneyju te Johnnyju Deppu koji su također dvaput proglašeni najseksipilnijima.

Titula koju mu je dao časopis People negativno je utjecala na plavookog glumca koji je nije smatrao laskavom.

'Bio je... nesretan kad su ga ljudi proglasili najseksi muškarcem godine - nešto za što ne preuzimam ni zasluge ni krivnju', otkrio je Edward Zwick, redatelj filma 'Legends Of The Fall' za Variety.

Iste godine kada je proglašen najseksipilnijim muškarcem holivudski je miljenik radio na filmu 'Legends Of The Fall' te je i na naslovnici nosio dugu kosu i kozju bradicu, što je podsjećalo na njegov grubi look iz filma. Status seks simbola došao je u trenutcima neslaganja sa Zwickom koji tvrdi da bi glumac postao nervozan kad god bi se spremao snimiti scenu koja od njega zahtijeva da pokaže duboke emocije.

Muževan izgled s naslovnice kosio se sa zahtjevima da se otvori i pokaže emocije, a vjerovao je i da je čovjekov život zbroj njegovih boli.

  • +7
Brad Pitt i Javier Bardem Izvor: Profimedia / Autor: Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošle je godine titula pripala glumcu Patricku Dempseyju koji je na nju reagirao drugačije nego Pitt.

'Hvala vam, sretan sam što sam ove godine ja izabran. Ne znam samo zašto mi je trebalo toliko dugo, ali svake godine postajem sve zgodniji. Sretan sam što se ovo dogodilo u ovom trenutku mog života. Lijepo je dobiti ovakvo priznanje zbog kojeg je i moj ego malo poskočio, a sve to daje mi platformu da ga iskoristim za nešto pozitivno', komentirao je Dempsey.