PAR POD POVEĆALOM JAVNOSTI

Brad Pitt je potpuno očaran genijalnom arhitekticom

20.04.2018 u 11:05

Bionic
Reading

Iako naizgled nespojivi, Brad Pitt i arhitektica i umjetnica Neri Oxman svakim su danom sve zaljubljeniji. Evo kako održavaju vezu na daljinu i uz guste poslovne rasporede

Prije tjedan dana doznalo se da filmska zvijezda Brad Pitt ponovno ljubi, a ovoga puta nije riječ o glumačkoj kolegici već osobi iz potpuno drugačije branše.

Nakon bolnog razvoda od Angeline Jolie, Brad je utjehu pronašao u arhitektici i umjetnici Neri Oxman.

Uspješna Izraelka toliko je očarala holivudskog zavodnika da ne vidi dalje od nje. Iako su trenutno razdvojeni, izvori bliski glumcu tvrde kako na telefonu s Neri provodi mnogo vremena, a u posljednje vrijeme sve češće putuje na zapadnu obalu kako bi se vidio s novom djevojkom.

Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo, Pitt živi u Los Angelesu s kojim je i poslovno vezan dok Neri uglavnom boravi u Bostonu, točnije na Cambridgeu jer predaje na fakultetu Massachusetts Institute of Technology.

'Oni razgovaraju i po nekoliko puta na dan putem telefona i oduševljeni su, no ova veza bit će i veliki izazov. Neri će teško napustiti Cambridge i svoj život ovdje zbog nekoga, pa makar taj netko bio i Brad Pitt', kazao je neimenovani izvor za strane medije.

No, isti izvor dodaje kako se oboje trenutno žele fokusirati na sadašnjost i ne gledati previše u budućnost te ističe kako je Bradu jako žao što je Neri sada zbog njega izložena medijima.

  • +9
Neri Oxman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Krivo mu je jer Neri sada nema ni malo privatnosti i njezin život stavljen je pod povećalo, a on nema mogućnost to zaustaviti.'

Bilo kako bilo, par trenutačno uživa u upoznavanju i prvim koracima svoje veze. Slavni 54-godišnjak svojim prijateljima o Neri priča samo u superlativima i navodno dugo nije bio ovako zaljubljen.