slave na izvan hrvatske

Bračna punoljetnost: Saša Lozar pokazao video sa suprugom koju rijetko viđamo u javnosti

08.09.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Već nekoliko dana mnogima omiljeni pjevač i radijski voditelj javlja se s egzotične lokacije. Osim što promovira razne proizvoda i svog novog uratka, Saša Lozar je otkrio povod odlaska na Maldive

Saša Lozar svoju životnu suputnicu Marinu rijetko pokazuje na društvenim mrežama, no ovoga puta učinio je iznimku, a razlog za to je bio poseban. Na Maldivima su proslavili 18. godišnjicu braka.

'I po kiši, i po suncu. Sretna ti 18.' poručio je glazbenik na Instagramu. U videu koji je podijelio s fanovima može se vidjeti da su na plaži na kojoj stoje zagrljeni, a guštanje u morskom ozračju zaustavile vremenske neprilike, što za njih, očito nije značilo i kraj romantike.

O Marini se ne zna puno u javnosti. Poznato je tek da su u braku od 2005. godine (dvije godine nakon što se proslavio u showu Story Supernova i osnovao boy bend Saša, Tin i Kedžo) te da zajedno imaju kćer Evu. Marina se rijetko pojavljuje u javnosti, a pjevač je više puta pričao o njihovom skladnom braku.

Za svoju suprugu je izjavio da je 'dobra osoba, potpuno neiskvarena'. Priznao je i da se svakodnevno trudi iznova osvojiti svoju životnu suputnicu.

  • +3
Saša Lozar Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL