vole se kao prvog dana

Saša Lozar ima jedan od najskladnijih brakova na sceni, a tu i tamo pokaže suprugu

20.08.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih domaćih pjevača i radijskih voditelja osim po uspješnoj karijeri i brojnim hitovima poznat je po tome da živi pravu bračnu idilu

Premda su se Saša Lozar i njegova Marina vjenčali vrlo mladi, slove kao jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova. Brak koji je sa svojom životnom družicom započeo je 2005., a kćer Evu dobili su tri godine kasnije.

Nerijetko svoj djelić intime otkrije obožavateljima koji ga osim na koncertima vjerno prate i na društvenim mrežama. Ovog puta je pokazao da je zapjevao na vjenčanju od prijatelja, a pale su i fotografije sa suprugom. Menadžerica Goga Bosak ga je u komentarima pitala slave li srebrni pir, a pjevač joj je odgovorio da prvo moraju proslaviti 'brončani'.

Inače, pjevač je više puta pričao o 'tajnama' i receptima dugovječnog i kvalitenog braka. Isticao je da 'osim ljubavi, među parovima treba postojati nešto više - razumijevanje, podrška, strpljenje, kompromis, uvažavanje.

  • +3
Saša Lozar Izvor: Cropix / Autor: Ivana Nobilo

Ranije je progovorio i na temu kućanskih poslova i pomaganja supruzi. 'Kućni poslovi su poslovi koje zahtijeva kuća ili kućanstvo. To su poslovi koje ne treba dijeliti na spol jer kućanstvo je jedno pa tako su i poslovi zajednički. Naravno, fizički teže stvari obavlja fizički jači, ali to ne mora nužno biti muškarac. Ima žena koje prenesu vreću cementa kao od šale', rekao je za Jutarnji list.