ime joj je ivana lovrić

Nakon Indirina odlaska Colonia je dobila novu pjevačicu

14.06.2017 u 09:53

Bionic
Reading

Samo dva tjedna nakon što je Indira Levak objavila da napušta bend, u kojem je pjevala 21 godinu, osnivač Colonije predstavio je novu pjevačicu. Riječ je o 25-godišnjoj Ivani Lovrić, koja se već pet godina bavi glazbom, a prvi joj je priliku pružio Luka Nižetić

Ivana Lovrić, nova pjevačica grupe Colonia Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Nakon što je posljednjeg dana mjeseca svibnja Indira Levak na svojim profilima na društvenim mrežama objavila da poslije 21 godinu napušta grupu Colonia osnivač benda Boris Đurđević predstavio je novu pjevačicu.

Riječ je o 25-godišnjoj Ivani Lovrić, koju mu je preporučio tekstopisac Faruk Buljubašić Fayo, a Đurđeviću se toliko svidjela da je s njom već snimio prvu pjesmu. Ivana se prije sedam godina iz rodnih Miljevaca doselila u Zagreb, a glazbom se bavi posljednjih pet godina.

Kada je 2012. godine Luka Nižetić odlučio dati priliku mladim talentiranim djevojkama da snime s njim duet, upravo je Ivana pobijedila među dvjestotinjak prijavljenih. Snimili su pjesmu i spot 'Nek' padne mrak', a tri godine kasnije ona je s bendom Roko snimila pjesmu 'Imao si me'.

Ivana Lovrić, pobjednica natječaja 'Želiš pjevati... klikni na Luku' Autor: Youtube

'Prije svega, ovo je golema čast jer je to grupa koju slušam cijeli život. To je i jako velik izazov', izjavila je Ivana Lovrić za Story, dok je Đurđević rekao: 'Ovo je novi početak. U bendu imamo djevojku koja je prije svega izvrsna pjevačica i jako sam sretan zbog toga.'

Luka Nižetić i Ivana Lovrić - Nek' padne mrak Autor: Youtube