DAN POSLIJE

Bojana komentirala svoj odlazak iz BB kuće

20.06.2011 u 21:06

Bionic
Reading

U intervjuu s Marijanom Mićić Bojana je pojasnila gledateljima zašto je bila nezadovoljna što je dijelila vrući stolac s Marijanom

Jedna od voditeljica 'Big Brothera' 2011. Marijana Mićić razgovarala je s Bojanom Stojković u isto vrijeme dok je Duško otkrivao tajnu Pandorine kutije Nemešu. Pandorina se kutija otvara na stoti dan suživota stanara BB kuće, a u njoj se krije Nemešova rodbina.

U isto vrijeme dok Duško razgovara s Nemešom o svom iskustvu s Pandorinom kutijom Marijana Mićić u kratkom intervjuu je saznala zašto je Bojana bila toliko nezadovoljna što je morala podijeliti vrući stolac s Marijanom, a ne s nekim drugim.

Bojana smatra da je Marijanino ponašanje nešto što ne bi smjelo izazivati ni poštovanje ni zanimanje kod gledatelja. U svojim razmišljanjima tijekom svih 99 dana Bojana kaže kako su se ona i Marijana potpuno razlikovale, te joj je zato smetalo što su je gledatelji stavili u istu poziciju s njom.

Bojana je dodala kako je inače bila zadovoljna s više od tri mjeseca koje je provela u BB kući te kako je Duško favorit prema onome što su svi stanari govorili. Bojana kaže kako bi joj bilo normalnije da su vrući stolac podijelili Duško i ona u finalu.