Ljubav koja traje

Bojana Gregorić Vejzović slavi ljubav: Ona i Enes obilježavaju 'punoljetnost' svog skladnog braka

07.01.2024 u 19:40

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumačkih parova danas slavi 18. godišnjicu braka. Vole se i privrženi su jedno drugome kao i na samom početku veze

'18 godina braka, tu izgledamo kao da nam je 18. No ja sam imala 34, Enes 29 i tada je svirao Cubismo. Živio ljubavi Enes Vejzović, nek nam je barem još 3 puta toliko', poželjela je Bojana Gregorić Vejzović u čestitci na društvenim mrežama. Pokazala je fotografiju na kojoj poziraju sretni i zagrljeni.

Ona i pet godina mlađi Enes Vejzović 7. siječnja 2006. rekli su jedno drugome 'uzimam' pred najbližim prijateljima i obitelji. Inače, supružnici zajedno surađuju u kazalištu.

Bojana je svojedobno izjavila da se 'nadopunjavaju u svakom segmentu i privatnog i profesionalnog života te da je bilo puno situacija kad su jedan drugome dali odličan profesionalni savjet kojim bi jedan od njih riješio neku scensku nedoumicu'.

  • +4
Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Podsjetimo, par se upozno 2003. glumeći u Gavellinoj predstavi 'Popcorn', a ljubav su u početku skrivali od javnosti. Vezu su okrunili brakom nakon tri godine, a i dalje su presretni zajedno. U braku su dobili dvoje djece, sina Raula i kćer Zoe.

Prije nekoliko dana boravili su u Beču pa se pretpostavlja da su si to putovanje darovali za punoljetnu godišnjicu. 'Mi smo se žurili doma proslaviti 18. godišnjicu braka. 20 godina skupa, razumjet će oni s iskustvom', opisala je glumica fotografiju nakon povratka u njihov zagrebački dom.