gušta sa svojim najmilijima

Bojana Gregorić Vejzović s omiljene destinacije: 'Šaljem vam samo malo dobrih vibracija'

21.07.2020 u 13:27

Bionic
Reading

Nakon odmora u Šibeniku, jedna od naših najcjenjenijih glumica nastavlja uživati u ljetu na moru. Boravi u obiteljskoj kući obitelj Gregorić-Vejzović na poluotoku Pelješcu, a svojim pratiteljima šalje pozitivne osjećaje

Sve je stalo zbog pandemije koronavirusa, pa i glumačka profesija. Nije bilo kazališnih predstava, snimanja novih serija i filmova, a kao da koronavirus i egzistencijalne brige nisu bile dovoljne, u zagrebačkom potresu, nastradao je i njezin dom u središtu grada. No, Bojanu Gregorić Vejzović ni na kratko nije napustio optimizam.

Već neko vrijeme glumica je zagrebačku adresu zamijenila dalmatinskom. Prvo je bila u Šibeniku, a sada bez šminke sa zadovoljnim osmjehom na licu s Pelješca poručuje: 'Ništa pametno, šaljem vam samo malo dobrih vibracija'.

Za njezinu super liniju zaslužni su geni. Ranije je priznala da je kampanjac i da u teretanu odlazi samo kad zagusti, prije ljeta. Svestrana glumica koja se nije zarazila trčanjem, poput mnogih njenih kolegica i prijateljica. ‘Ne volim trčati, a dio krivice što ne trčim leži i u tome što vučem neke stare povrede još iz vremena kad sam igrala balet pa mislim da to ne bi bilo dobro za mene. No, divim se svojim prijateljicama koje ustrajno trče’, otkrila je ranije.