čvarci ili šljiva, pitanje je sad

Bojana Gregorić Vejzović pripremila kotao, naložila vatru, zakuhala vodu i zaključila: Možda je povratak iskonskom zapravo spas za sve!

20.12.2020 u 12:37

Bionic
Reading

Naša poznata i među publikom omiljena glumica Bojana Gregorić Vejzović jednako kao i svi priprema se za nadolazeće blagdane, a svoje fanove na Instagramu počastila je fotografijom svoje seoske aktivnosti

Jedna od omiljenijih domaćih glumica često na svojim društvenim mrežama objavljuje trenutke iz privatnog života. Ovog puta se pohvalila svojim 'seoskim' aktivnostima pa je tako objavila fotografiju kako zakuhava vodu u starom kotlu. 'Možda je povratak onom iskonskom, jednostavnom zapravo spas za sve!', napisala je Gregorić Vejzović uz objavu.

Ono što je njene fanove nakon objave na Instagramu zanimalo je je li kotao pripremljen za rakiju ili čvarke, no sumnja je razotkrivena kad su istančana oka društveno-mrežne vojske komentatora prepoznala da se radi o pripremi kotla za kuhanje čvaraka.

Nedavno je Bojana Gregorić Vejzović pokazala blagdanski ugođaj u svom domu i podijelila recept svog supruga za tradicionalno irsko jelo, a uputila je i poruku svim roditeljima: 'Potičite svoje klince na sport, sve je bolje od sjedenja pred kompom i televizorom'.

  • +12
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl