ponosna mama

Bojana Gregorić Vejzović poručuje: 'Potičite svoje klince na sport, sve je bolje od sjedenja pred kompom i televizorom'

19.10.2020 u 14:14

Bionic
Reading

Jedna od omiljenijih domaćih glumica nerijetko na svojim društvenim mrežama objavljuje trenutke iz privatnog života. Ovog puta se pohvalila slatkim slavljem u svom domu jer je njezina 10-godišnja kćer Zoe osvojila brončanu medalju na državnom prvenstvu u mini i maloj odbojci, a dala je i koristan savjet drugim roditeljima

'Državno prvenstvo mini odbojke je završilo, naše Dinamovke su brončane. Potičite svoje klince na sport, na aktivnosti bilo koje vrste; nisu bitni trofeji iako jako vesele,a sve je bolje od sjedenja pred kompom i televizorom! Osim važnosti zdravlja to im je ujedno škola o požrtvovnosti, zajedništvu, ponekad gubitcima, a ponekad o dostojanstvu u pobjedi, te ono najvažnije ljepoti prijateljstva! Bravo za sve djevojčice, bravo Zoe', čestitala je Bojana Gregorić Vejzović svojoj kćeri koja igra u Odbojkaškom klubu Dinamo.

Bojani je, kako je ranije izjavila, najveća želja da joj djeca izrastu u ljude koji će se znati boriti za sebe, ali i vjerovati u svoje kvalitete. Djeca će joj, kaže, bit što god požele, a ona i suprug Enes Vejzović kao roditelji će im biti podrška na putu ostvarivanja snova. Zasad ni 14-godišnjem sinu Raula i 10-godišnjoj kćeri Zoe, gluma ni balet nisu na njihovoj listi prioriteta.

Poznati glumački par koji će u siječnju proslaviti 15. godišnjicu braka, zaista uživa u svakom slobodnom trenutku sa svojom djecom, a to dokazuju i njihove objave s raznih putovanja. Prošle godine obitelj Vejzović posjetila je Barcelonu, Istanbul i Berlin.