uživa na odmoru

Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgledaju njezina jutra

19.07.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Nakon što je odradila premijeru u Skoplju, lijepa Bojana Gregorić Vejzović vratila se u svoju ljetnu bazu. Na Pelješcu maksimalno uživa, a počastila se mirnim jutrom te zasladila domaćim voćem i povrćem

Bojana Gregorić Vejzović zagrebačke vrućine rado mijenja onima na Pelješcu gdje već godinama rado ljetuje sa svojom obitelji. U obiteljskoj vikendici Bojana međutim ne provodi puno vremena, već ju više zanima boravak na plaži, duge šetnje te uživanje u blagodatima Pelješca.

Zaželjevši pratiteljima dobro jutro putem Instagram storyja pokazala je kako uživa u ljetnom jutru, a oni koji još nisu dočekali svoje godišnje odmore mogli bi joj biti opasno zavidni.

Pred njom se nalazi tanjur prepun finih trešanja, ali i blijedoružičaste ružice koje daju bajkovitost jutru. Osim toga, kraj tanjura je i prava domaća rajčica, plod iz povrtnjaka kakav rijetko kad možemo pronaći na nekoj od tržnica na koje smo osuđeni tijekom ostatka godine.

Da je mirno jutro itekako zaslužila, jedna od naših najljepših glumica pokazala je jučer otkrivši da se čak i na odmoru ne boji 'zasukati' rukave i primiti se posla, u kojem doduše gušta.

Na prethodnom je storyju pokazala da posao oko vrta nikad ne prestaje pa je tako ovaj put u ruke primila kosilicu našalivši se da će do kraja ljeta njezina trava nalikovati na onu kakvu gledamo na Wimbledonu.

U poslovima oko kuće pomogne joj i jedna gospođa, ali i suprug Enes Vejzović koji je uvijek spreman uskočiti u pomoć pri uređivanju vrta. Osim toga, Bojana je nekoliko puta priznala da je njezin suprug i odličan kuhar pa se nikad ne žali kada Enes odluči spremiti neki od svojih specijaliteta.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX