prekrasan par

Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović slave 17. godišnjicu braka, a pokazali su i dosad neviđene fotografije s vjenčanja

07.01.2023 u 17:42

Bionic
Reading

Poznati glumački par slavi 17. godišnjicu braka pa se popularna hrvatska glumica na Instagramu prisjetila velikog dana. Na vjenčanju je već bio vidljiv njezin trudnički trbuščić, koji je samo dao poseban sjaj na sretnom licu mladenke koja je rado otvorila album s vjenčanja i pokazala neke dosad neviđene fotografije

Popularan hrvatski glumački par spojila je ljubav prema glumi i kazalištu, a međusobnu ljubav nikada ne skrivaju. Prekrasna Bojana Gregorić Vejzović i samozatajni Enes Vejzović danas slave 17. godišnjicu braka, a prizore iz obiteljskog života Bojana rado dijeli na društvenim mrežama gdje često priznaje da je vrlo zadovoljna izborom koji je napravila prije sedamaest godina.

Upoznali su se prije dvadesetak godina, davne 2003. godine kada su surađivali na predstavi 'Popcorn' u zagrebačkom kazalištu 'Gavella', čijeg su ansambla još uvijek istaknuti članovi. Svoju vezu su isprva tajili, no danas rado priznaju koliko si međusobno znače.

Povodom lijepe godišnjice glumica se prisjetila kako je izgledalo njihovo vjenčanje pa je na Instagramu podijelila video na kojem je pokazala neke dosad neviđene fotografije uslikane na njihov veliki dan.

Mladoženjin kum bio je cijenjeni redatelj Lukas Nola, a uz mladenku je toga dana stajala njezina bliska prijateljica Andreja.

Mladi glumac s cigaretom u ustima koji nestrpljivo iščekuje svoju buduću suprugu s cvijećem u rukama, poznati gosti poput Duška Ćurlića i Ane Begić Tahiri, govor Vedrana Mlikote i Gorana Navojca te Renea Bitorajca i Tarika Filipovića te mnoge obiteljske fotografije dokaz su koliko je taj dan bio poseban i radostan za mladence. Na vjenčanju im je svirala grupa Cubismo

Glumica je ispod objave uz pjesmu Deana Martina 'That's Amore' napisala da je njezin Enes njezina karta za sreću, a objavila je i fotografiju prekrasnog buketa kojeg je dobila povodom lijepe godišnjice.

  • +5
Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX