najluđa noć u godini

Bojana Gregorić Vejzović preporučila nekoliko dobrih serija, a otkrila je i gdje će dočekati novu godinu

30.12.2022 u 17:07

Bionic
Reading

Iako je imala malo drugačije planove, Bojana Gregorić Vejzović ovu će novu godinu proslaviti na relaciji kauč-fotelja-krevet. Glumica se, nažalost, razboljela i morala otkazati isplanirani doček, no vrijeme će iskoristiti za gledanje sjajnih serija i čitanje knjige

Proslavljena hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović iznenada je morala promijeniti svoje planove za doček nove godine. Unaprijed isplaniranu zabavu i putovanje morala je otkazati jer se razboljela baš nakon božićnog veselja. Ipak, vesela Bojana neugodnu situaciju uspjela je okrenuti na pozitivu!

'Bolesna k'o pas sa psom', našalila se Bojana na vlastiti račun te fotografijom na Instagramu pokazala da je pas zaista čovjekov najbolji prijatelj. Dok bolesna leži u krevetu, društvo joj pravi njezin vjerni pas koji čuva svoju vlasnicu.

Ove godine veselu atmosferu dočeka zamijenit će udobnosti vlastitog doma, no glumica ne očajava. Uvijek vesela i sklona pozitivnom razmišljanju, pronašla je nešto u čemu će uživati. Vrijeme u krevetu ispunit će zanimljivim sadržajem: knjigom i serijama. Primila se romana 'Uništiti' Michela Houellebecqa, a uhvatila je i vrijeme da pogleda serije koje je odlučila preporučiti svojim pratiteljima.

Prva na popisu je serija 'Deadwind', finska kriminalistička drama koju gledatelji hvale zbog dobrog scenarija i misterije i sjajnih glumaca. Zatim 'Trapped', napeta islandska serija koja tematizira zločin, a s vremenom ulazimo i u psihologiju likova. Glumici se svidjela i popularna serija 'White Lotus', koja kroz goste i zaposlenike imaginarnog resorta stvara društvenu satiru.

  • +10
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX