NOVA FOTOGRAFIJA

Bojana Gregorić Vejzović ne prestaje oduševljavati svojim izgledom: Njezine duge noge ponovno su u prvom planu

04.08.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Naša glumica uživa punim plućima u svom godišnjem odmoru, kojeg već tradicionalno provodi s obitelji i prijateljima na Pelješcu. Upravo tamo nastala je i njezina najnovija fotografija, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim

U veljači iduće godine napunit će 50 godina, no malo tko bi mogao povezati ime Bojane Gregorić Vejzović s tom brojkom. Na njezinom izgledu mogu joj pozavidjeti i upola mlađe djevojke, zbog čega za nju doista stoji ona da su godine samo brojka na papiru.

Zahvaljujući dobroj kombinaciji prehrane, godina napornog plesanja baleta, ali i gena, Bojana Gregorić Vejzović i danas izgleda senzacionalno, što se vidi i na posljednjoj objavljenoj fotografiji na Instagramu.

Na njoj pozira s prijateljem odjevena u kratke hlačicamae, zahvaljujući kojima su njezine duge i vitke noge došle dodatno do izražaja, a što su primjetili i neki njezini prijatelji u komentarima ispod fotografije.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

U kombinaciji s vrućim hlačicama odlično se uklopila i crvena majica otvorenih ramena, kao i njezin dobro poznati osmijeh. Kratka frizura i trendi naočale s okvirima u crvenoj boji dodatno su podigli cijeli ljetni stajling.

Naša glumica već godinama s obitelji većinu ljeta provodi u svojoj oazi na Pelješcu, gdje puni baterije za nove poslovne angažmane.