'ODMORI SE, ZASLUŽIO SI'

Bogdan Diklić se vraća na naše male ekrane

12.02.2010 u 16:17

Bionic
Reading

Bogdan Diklić, koji je u lipnju prošle godine imao velikih zdravstvenih problema, gostovat će sljedeći tjedan u seriji 'Odmori se, zaslužio si'

Treće gostovanje Bogdana Diklića u humorističkoj seriji Odmori se, zaslužio si gledateljima će biti posebno drago jer je zbog zdravstvenih problema izbivao s naših malih ekrana. Glumac će se pojaviti u petoj epizodi koja je na rasporedu 21. veljače.

Podsjetimo, slavni beogradski glumac, rodom Bjelovarac, u lipnju prošle godine završio je u bolnici zbog velikih zdravstvenih problema. Podsjetimo, na festivalu Sterijino pozorje u Novom Sadu glumac je izgubio svijest tijekom predstave Kandid ili optimizam. Završio je u bolnici gdje se suočio sa srčanim i plućnim infarktom te su mu odstranili slezenu i žučnu vrećicu.

U kratkom telefonskom razgovoru glumac je potvrdio da će gostovati u seriji i da će mu to biti treće gostovanje. Nije želio dodatno komentirati jer je odlučio da više neće istupati u medijima.

Diklić je odigrao velik broj vrhunskih kazališnih i filmskih uloga među ostalim u filmovima: 'Maratonci trče počasni krug', 'Balkan ekspres', 'Balkanski špijun', 'Kako je propao rokenrol' i 'Mi nismo anđeli'.