19. lipnja

Body Count turneja je krenula! Na zagrebačkoj set listi najviše pjesama s prvog albuma

08.06.2018 u 14:54

Bionic
Reading

Dugoočekivana europska turneja grupe Body Count započela je 1. lipnja i već u prvih nekoliko nastupa oduševila desetke tisuća fanova diljem kontinenta. Prve set liste otkrivaju da su na ovim nastupima odlučili svirati najviše pjesama s kultnog prvog albuma

Seriju koncerata bend je započeo na Fortarocku u Nijmegenu nakon čega su se uputili na dva monumentalna rock/metal festivala – kultne Rock Am Ring i Rock Im Park. Usljedile su klupske svirke, u glasovitom amsterdamskom Melkwegu te čak dva nastupa u jednom danu u hamburškom Grosse Freiheit 36 nakon kojih je grupa otputovala do Solvesborga na Sweden Rock Festival. Danas prelaze švedsko dansku granicu i stižu u Aarhus na Northside Festival. Sudeći prema snimcima dosadašnjih nastupa Ice T i njegova banda su u fantastičnoj sviračkoj formi što publika gotovo konstantno nagrađuje brutanim mosh pitom.

Izvor: Društvene mreže

S obzirom na kraće festivalske i duže samostalne nastupe Body Count su pripremili dvije set liste, ali ono što je sigurno je da će u Zagrebu svirati duži popis na kojem se nalazi najviše pjesama s epohalnog debija. U Boćarskom domu će se 19. lipnja gotovo sigurno naći klasici 'Cop Killer', 'KKK Bitch', 'Body Count', 'There Goes The Neighbourhood', 'Momma's Gotta Die Tonight', 'Voodoo' i 'Bowels Of The Devil', zatim 'Drive By' i 'Necessary Evil' s odličnog izdanja 'Born Dead', kao i istaknuti singlovi sa zadnjih albuma kao što su 'Talk Shit, Get Shot', 'No Lives Matter' i 'This Is Why We Ride'. Bend je na set listi našao mjesta i za tri obrade – 'Institutionalized' od Suicidal Tendencies, 'Raining Blood / Postmortem' od Slayera te 'Disorder', slavnu suradnju Ice T-a i Slayera zabilježenu na sountracku 'Judgement Night'.

Izvor: Društvene mreže

U prodaji je još manje od 300 ulaznica. Trenutna cijena im iznosi 170 kn, a ukoliko ih ostane na dan koncerta će se prodavati po 190 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.