ispričao njihove tajne

Boba Živojinović o braku s Lepom Brenom: Već 34 godine uživaju u bračnoj idili, a sada je otkriveno zbog čega je to tako

21.06.2021 u 13:09

Bionic
Reading

Suprug po mnogima najveće glazbene zvijezde u regiji, tri godine mlađi bivši teniski as rijetko istupa u javnosti i na društvenim mrežama za razliku od pjevačice. Ranije je već govorio o svom braku s njom, a sada je ispričao tko je glavni u njihovoj kući, je li on 'samo muž' Lepe Brene i koliko mu smeta kad to ljudi kažu

Slobodan Boba Živojinović gostujući u emisiji 'Što sam tebi i tko sam sebi' ispričao je mnoge stvari o braku s Lepom Brenom sa kojom je u ljubavi već 34 godine, donosi Mondo.rs.

'Ne smeta mi to što sam dobio 'krumpir' u vašoj anketi. Kao što mi ne smeta ni kada kažu da sam Brenin muž', rekao je uz osmijeh dodajući i riječ 'samo'. Suprug Lepe Brene dao je i savjet koji je dobio i koji smatra 'receptom' uspješnog braka. Podsjetimo, u skladnom braku su dobili sinove Stefana i Viktora.

'Otkako je počeo problem s koronom i 'zaključavanjem', nas dvoje smo bili neprekidno i po 24 sata zajedno. To je odnos koji dobiva drugu dimenziju. Bio sam sada dva tjedna u Americi i, vidim, neobično mi je, fali mi. Vidim i s njezine strane to isto. Mislim da smo uz sve što nam se događalo, otkrili nešto jače, svjetlije. Znali smo i prije, ali otkrivamo i sada i mislim da će to trajati', rekao je i dodao da uz ljubav mora postajati i poštovanje. 'Što bi moja baba rekla - ako uzmemo konop i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju - šta će se dogoditi? Puknut će. A ako ti povučeš, ja pustim, i obrnuto, on će trajati. Isto važi i za prijateljstvo, i za posao. Moraš nekad dati da bi dobio. A da bi to mogao, moraš vjerovati u sebe. Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i, evo, izdržavam nekako već 34 godine', ispričao je Boba Živojinović.

  • +2
Lepa Brena i Boba Živojinović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL