Šibenski pop rock bend

BluVinil objavili novi singl 'Ovdje nema nikoga'

20.11.2023 u 11:39

Bionic
Reading

Šibenski pop rock bend BluVinil objavio je novi singl ‘Ovdje nema nikoga' kojim najavljuju novo poglavlje rada

‘Pjesma ‘Ovdje nema nikoga' otvara treći ciklus BluVinila, a zamišljena je kao svojevrsni manifest našeg novog zvuka. Ovaj put sam se odlučio ići na orkestralnija i progresivnija aranžmanska rješenja, u čemu nam je uvelike pomogao naš novi producent, Srđan Sekulović Skansi', pojašnjava Matej Nakić iz BluVinila, dodajući da novi singl prati i sjajan videospot. ‘Za videospot je zaslužna redateljica Hani Domazet, koja je na savršen način prikazala sve što ova pjesma nosi u sebi.'

BluVinil - Ovdje nema nikoga (Official Video) Izvor: Društvene mreže

Autor glazbe, teksta i aranžmana je Matej Nakić, a koaranžeri su Branimir Župić, Bruno Jakelić i Srđan Sekulović Skansi koji ujedno potpisuje miks i master novog singla.

Nakon što je hvaljeni drugi album ‘Zna li itko tajnu srca?' uvršten među najbolje domaće albume 2022. nastavljeno je sjajno glazbeno i koncertno razdoblje za bend BluVinil.

Singlom ‘Ovdje nema nikoga' bend najavljuje novi ciklus rada. Ante Lovrić Tancalo na bubnju i perkusijama, Branimir Župić na klaviru i vokalu, Bruno Jakelić koji je uz bas gitaru i vokal, te gitarist i pjevač Matej Nakić novim singlom ulaze u novu autorsku fazu, a bend je resetiran glazbeno, vizualno i estetski.

Novi singl ‘Ovdje nema nikoga' objavljen je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.