MARIJANA PITALA BIG BROTHERA:

Bliži se moj izlazak, mogu li vidjeti Nemeša?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.06.2011 08:44
  • Objavljeno 02.06.2011 u 06:18
Big Brother Marijana Čvrljak (3)

Big Brother Marijana Čvrljak (3)

Izvor: Promo fotografije / Autor: vb4.emotion.rs

Nakon Nemeševog lažnog nagrađivanja, Marijanu je uhvatila tjeskoba i razmišlja o odlasku iz BB kuće

'Možda si slučajno, ne kažem da si to napravio namjerno', kazao je Nikola Brendonu koji je tijekom spavanja prebacio ruku preko njega i zagrlio ga, prenosi 24 sata. Bendon ga je uvjeravao da je samo ružno sanjao, no Nikola mu je na to odgovorio da je labilan.

Nakon što mu je i Lester odbrusio da ga više ne može gledati, Brendon je zaključio je da mu je jedini prijatelj u kući Soraja jer ga ona nikada ne bi iznevjerila, dok mu ostali stanari nisu ništa posebno. Soraji je najavio da će cijeli dan maltretirati ukućane, a ona mu je predložila da najviše zadirkuje Nirmala jer on to 'najviše zaslužuje'.

Marijana je Velikom bratu rekla da je ponosna na Nemeša ako je istinita informacija da je dobio nagradu. George je poželio izaći iz luksuzne kuće zbog dosade, a prije toga je udijelio par savjeta Nemešu.

Mili i Tamari je bilo hladno u krevetu prije spavanja, pa im je Nemeš rekao da mu se ne neko vrijeme mogu pridružiti u krevetu. Veliki brat je nakon toga uključio ekrane stanarima na otpadu koji su komentirali da Tamara i Nemeš spavaju zajedno.

'Sama sam, to sam i očekivala. Sad bih tako izašla', rekla je Marijana Antoniji. 'Briga me za sve. Ništa novo nisam vidjela što ne znam. Zbog male, što mi je trebalo išta? Užas', dodala je Marijana.

Nirmal je Brendonu rekao da mu je Marijana rekla da je gotovo s njom i Nemešom i da to nema samo veze s tim što je spavao s Milom i Tamarom.

Marijana je potom otišla u ispovjedaonicu i pitala Velikog brata hoće li se još vidjeti s Nemešom. 'Uhvatilo me loše raspoloženje. Bliži se moj izlazak, hoću se još moći vidjeti s Nemešom u kući? Postoji li mogućnost da ga vidim?' pitala je.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi