POZDRAV S BAHAMA

Bliži li se to vjenčanje Helene Šopar i Vjeke Zadre?

16.02.2017 u 11:57

Bionic
Reading

Hrvatska manekenka s međunarodnom karijerom i londonskom adresom odabrala je Valentinovo za prvu fotografiju na društvenim mrežama sa svojim 39-godišnjim partnerom menadžerom Vjekom Zadrom o kojem dosad nije pričala u javnosti ni objavljivala njihove zajedničke fotografije. Samozatajni Vjeko također je bio povučen po pitanju ljubavi s Helenom, no od studenog 2016. fotografija s Bahama krasi i njegov profil na Facebooku. Nakon tri godine ljubavi čini se kako njihovo virtualno razotkrivanje ukazuje i na novi korak u vezi

Putovanje na Bahame krajem studenog 2016. Heleni Šopar (30) i njezinu odabraniku Vjeki Zadri (39) bilo je očito jedno do najljepših jer su upravo romantične trenutke s te destinacije odabrali za svoje ljubavno razotkrivanje na društvenim mržama. Naime, Helena je donedavno bila odlučna u odluci da Vjeku kao svog dečka drži podalje od medija, a i samozatajni menadžer dalmatinskih korijena nije se pojavljivao na javnim događanjima u Hrvatskoj.

Svoju vezu rijetko su komentirali, a onda je Vjeko krajem studenog objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju snimljenu na Bahamima. Isto je napravila i Helena na Valentinovo. Kad je netko siguran u svoju ljubav i zajedničku budućnost, nema razloga za skrivanje, pa ni Helena i Vjeko. Nakon tri godine ljubavi brak je sve bliži lijepoj manekenki porijeklom s Paga i zgodnom menadžeru koji posljednjih godina radi u Londonu, kamo se Helena doselila zbog ljubavi.

'Vjeko i ja smo poslovno stalno na putu, a onda kad se odmaramo ili smo doma i kuhamo, gledamo filmove, idemo u kino, kazalište, ili odemo do Hrvatske posjetiti obitelj ili se zaputimo na neku treću destinaciju. Zapravo, nema pravila, a oboje smo slične prirode i nije nam problem u zadnji tren se odlučiti za neko putovanje i spremiti se i otići', otkrila je za tportal prošlog ljeta Helena Šopar.

Happy Valentines❤ #us?

A post shared by Helena Sopar (@helenasopar) on