ukrala šou

Blistala u vjenčanici: Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu obara s nogu

27.06.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Bivša kraljica Hrvatske, koja je 1990. ponijela i titulu kraljice svijeta, i dalje plijeni pozornost mladolikim izgledom gdje god da se pojavi

U Rovinju je održana manifestacija 'Noć zvijezda, mode i kulture' koja je privukla brojne zaljubljenike u rad domaćih i međunarodnih dizajnera. Program je započeo dolaskom Daniele Gračan u raskošnoj vjenčanici Nikolina Wedding Store.

Za nju vrijeme kao da je stalo. Ranije je priznala da u šestom desetljeću života nije jedna od onih koji rigorozno paze na prehranu te sate i sate provode na kakvim grupnim treninzima ili u teretani. Nije od jake tjelovježbe jer joj, objasnila je, 'tada stvaraju bore na licu pa joj lice poprima oštriji i grublji izgled'. Kad je riječ o prehrani, ima razdoblja u kojima bi pojela sve i organizam joj traži hranu, a onda se disciplinira i pazi što unosi u sebe. Meso ne voli, a priznala je i da je jako loša po pitanju skincarea.

Danas živi podalje od svjetla reflektora. Postala je profesorica i predstojnica Zavoda za turizam na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji i vodi miran obiteljski život sa sedam godina starijim suprugom Nenadom Gračanom, s kojim ima tri kćeri: Lauru, Almu i Emu, koja je krenula njenim stopama.

Mnogi se sjećaju kako je nekada bila u centru pozornosti zbog veze s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Prohodali su nedugo nakon što je 1990. godine osvojila titulu kraljice svijeta, a zbog njega se preselila i u Monte Carlo, u kojem su jedno vrijeme živjeli.

  • +3
Daniela Gračan Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL