NJIHOVA STIJENA

Carole Middleton održala je obitelj na okupu u trenutku u kojem je sve krenulo nizbrdo

27.03.2024 u 14:00

Bionic
Reading

Nakon što je Kate Middleton doznala da ima karcinom, upravo je njezina majka, Carole Middleton, učinila sve kako bi u tom trenutku bila joj najveća podrška, ali i kako bi održala obitelj na okupu u najtežem periodu

Carole Middleton ključna je osoba obitelji Middleton koja je najzaslužnija za to da se njezina kći Kate Middleton, kao i zet, princ William, nisu 'raspali' nakon princezine teške dijagnoze.

Kako je otkrio izvor blizak obitelji za The Independent, majka buduće britanske kraljice, odigrala je ključnu ulogu daleko od očiju javnosti, pomagavši princu i princezi od Walesa tijekom jednog od najturbulentnijih razdoblja u njihovim životima.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

'Carole je bila pokretačka snaga koja je održavala obitelj na okupu uz minimalnu strku, ali i maksimalnu skromnost u najtežim trenucima. Odvozila je i dovozila Georgea, Louisa i Charlotte, vodila ih na školske sportske utakmice i pružala im beskrajnu podršku. Bila je poput Mary Poppins', rekao je izvor.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

69-godišnja Carole Middleton, koja je i sama majka troje djece, te baka sedmero unučadi, bila je u potpunosti na raspolaganju kćeri, kako bi što lakše prebrodila težak period i suočila se sa dijagnozom.

'Ona je odmah priskočila u pomoć, pružila sigurnost i bila kamen oslonac za Catherine i Williama dok su prihvaćali novosti.'

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

Budući da su majka i kći oduvijek bile iznimno bliske, za pretpostaviti je kako je Carole Middleton među prvima doznala da je Kate dijagnosticiran karcinom. Iako joj je i samoj bilo teško, kao i svakom roditelju kada dozna za bolest svog djeteta, Carole je na sebe preuzela najveći dio tereta, pokušavajući čim više olakšati situaciju voljenoj, najstarijoj kćeri.