ljubav frca na sve strane

Blanka Vlašić uživa u prvim tjednima bračnog života i to rado dijeli s obožavateljima

02.06.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon što je sve iznenadila viješću da se udala te da ona i belgijski sportski novinar očekuju bebu, naša umirovljena atletilarka zaputila se u Belgiju s novopečenim suprugom Rubenom Van Guchtom, a sudeći prema fotografijama i videima koje oboje pokazuju, bračni život joj itekako godi

Po dolasku Blanke Vlašić u njegovu rodnu zemlju, Ruben Van Gucht odmah je objavio snimku iz jednog restorana i otkrio s kime se druže. Slavna Splićanka je pozirala je s legendarnim belgijskim atletičarem Bobom Verbeeckom.

Ponajbolja skakačica u vis svih vremena i jedna od najboljih hrvatskih sportašica s javnošću je u četvrtak prije podne podijelila video na koju je stavila opis 'pauza za kavu' na kojem se može vidjeti kako lješkari na sunčanoj terasi kafića dok njezin suprug gleda u mobitel.

Podsjetimo, prošli tjedan je podijelila radosnu vijest sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama: udala se i očekuje svoje prvo dijete. Ruben je voditelj i sportski komentator na belgijskoj televiziji VRT, a zaposlen je i na radiju, pa će zajednički život s Blankom i njihovim sinom, kako su oboje najavili, graditi u dvije države.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX