kako je najavila

Pala je prva fotografija Blanke Vlašić nakon iznenadnog vjenčanja: Spakirala je stvari i odlazi u Belgiju

30.05.2022 u 17:16

Bionic
Reading

Prošlog tjedna naša umirovljena atletičarka mnoge je iznenadila kad je obznanila da se tajno udala za sportskog novinara Rubena van Guchta te da je trudna. Sada je na svom Instagram storyju podijelila vijest o putovanju sa selfijem na kojem drži kofer u ruci

Blanka Vlašić na Dan državnosti odlučila se javiti svojim pratiteljima prvi put nakon iznenadne udaje i objave trudnoće te je u svojim pričama na Instagramu otkrila da zbog supruga putuje u njegovu rodnu zemlju.

'Nadam se toplijem vremenu ovaj tjedan u Belgiji', poručila je u opisu fotografije uz emotikon belgijske zastave. Sportašica očigledno odlazi na neko vrijeme u svoj drugi dom. Naime, za javnost je potvrdila da će živjeti u Hrvatskoj i Belgiji.

Podsjetimo, Blanka se prošli tjedan udala u Splitu. 'Rekli smo da. Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da za najveći dar koji smo do sada primili u životu: našeg sina koji će se roditi krajem ove godine. Ovo nam znači sve', napisala je Blanka. Zanimljivo je i da su novopečeni supružnici rođeni u istom mjesecu. Blanka rođendan slavi 8. studenog, a Ruben dvadesetak dana kasnije.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Vijest o njezinom vjenčanju je iznenadila mnoge s budući da slavna sportašica nije dala naslutiti da ima ozbiljnu ljubavnu vezu, no belgijski mediji pišu kako su glasine o tome da su belgijski sportski voditelj i Blanka zajedno kružile već neko vrijeme. Također su pisali da je posljednjih mjeseci Ruben Van Gucht često putovao u Hrvatsku te da je redovito viđan u Splitu, dok je početkom travnja vezu odlučno opovrgnuo. Tada je govorio da je u Hrvatskoj boravio radi poslovnih obaveza.