10 MJESECI BRAKA

Bivša supruga Romana Abramoviča ne krije koliko je sretna u novom braku; na Instagramu objavila još neviđenu fotografiju

19.11.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Prošlo je točno deset mjeseci otkako se Daša Žukova udala drugi put. Nakon Romana Abramoviča, s kojim je dobila djecu, sreću je pronašla u zagrljaju grčkog nasljednika brodograđevnog carstva Stavrosa Niarchosa

Početkom ove godine, točnije 17. siječnja, više od 300 gostiju iz cijelog svijeta, među kojima su bili predstavnici sporta, showbiznisa, kulture, ali i politike, okupilo se u poznatom švicarskom skijalištu St. Moritz kako bi svjedočili izmjeni bračnih zavjeta Ruskinje Daše Žukove i bogatog grčkog nasljednika Stavrosa Niarchosa.

Uoči same proslave, budući supružnici organizirali su postavljanje velikog šatora na prostoru olimpijske skijaške skakaonice iz 1926. godine, a u javnost su tada plasirali tek jednu fotografiju na kojoj se uz Niarchosa u crnom smokingu nalazi 38-godišnja Ruskinja u vjenčanici s dramatičnim plaštem, za koju je zaslužna talijanska modna kuća Valentino.

Daša Žukova čekala je punih 10 mjeseci kako bi na Instagramu objavila prvu fotografiju s njihova vjenčanja, za koje se procjenjuje da je na njega utrošeno 6,5 milijuna dolara. Na njoj novopečeni supružnici poziraju službenom fotografu, a uz istu je lijepa Daša napisala 17.01.2020. i uz to dodala emotikone planine, mladenke te švicarske zastave.

Inače, prije braka s Niarchosom, Daša Žukova javnosti je bila najpoznatija kao supruga Romana Abramoviča, od kojeg se rastala u kolovozu 2017. godine, nakon deset godina braka, u kojem su dobili dvoje djece. Samo nekoliko mjeseci nakon rastave počela se viđati s bogatim grčkim nasljednikom, s kojim je prije toga bila dugogodišnja prijateljica.

  • +2
Daša Žukova Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia