FATALNA DAŠA

U švicarskim Alpama: Bivša supruga Romana Abramoviča izrekla sudbonosno 'da' grčkom milijarderu

18.01.2020 u 17:45

Bionic
Reading

Ruskinja Daša Žukova javnosti najpoznatija po braku s milijarderom Romanom Abramovičem, od kojega se rastala prije dvije godine, svoju vezu s grčkim nasljednikom brodograđevnog carstva, Stavrosom Niarchosom, prošle je godine okrunila brakom na intimnom vjenčanju u Parizu, a ovoga vikenda u švicarskim Alpama par je ponovno izrekao sudbonosno 'da'

Pred gotovo 300 gostiju iz svijeta sporta, showbiznisa, kulture i politike, Ruskinja Daša Žukova i bogati grčki nasljednjik Stavros Niarchos ovoga su vikenda ponovno izrekli sudbonosno 'da' na glamuroznom vjenčanju organiziranom u poznatom švicarskom skijalištu St. Moritz.

Listu gostiju na vjenčanju, između ostalih, činili su glumica Kate Hudson, bivša manekenka Kelly Sawyer i Sara Foster te poznata dizajnerica nakita Jen Meyer koje su uoči svadbene ceremonije primijećene u švicarskom skijaškom gradu.

Uoči velike proslave vjenčanja Žukova i Niarchos organizirali su postavljanje velikoga šatora na prostoru olimpijske skijaške skakaonice iz 1926. godine, a u javnost su plasirali jedinu fotografiju s ceremonije na kojoj se uz Niarchosa u crnom smokingu nalazi 38- godišnja Ruskinja u vjenčanici s dramatičnim plaštom, za koju je zaslužna talijanska modna kuća Valentino.

Kako se doznaje, svadbena ceremonija bivše supruge Romana Abramoviča i grčkoga nasljednika u švicarskim Alpama procjenjuje se na 6,5 milijuna dolara.

Zhukova se od Abramoviča rastala u kolovozu 2017. godine, a u braku su bili 10 godina. Daša je Abramoviču bila treća supruga, a u braku su dobili i dvoje djece.

  • +11
Roman Abramovič i Daša Žukova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S bogatim grčkim nasljednikom Zhukova je viđena nekoliko mjeseci od rastave s Abramovičem, ali su se u početku veze trudili što više skrivati od medija. Prije nego što su započeli vezu, Dasha i Stavros godinama su bili prijatelji.

Prije zaruka i braka s bivšom surpugom Romana Abramoviča, Stavros je punio medijske stupce vezama s američkim zvijezdama Paris Hilton, Mary Kate Olsen i Lindsay Lohan.

  • +15
Daša Žukova Izvor: Profimedia / Autor: N.N.