NE KRIJE SREĆU

Uživa u ljepotama Mljeta: Bivša supruga Romana Abramoviča sa zaručnikom stigla u Hrvatsku

09.08.2019 u 20:58

Bionic
Reading

Nakon brojnih svjetskih zvijezda Hrvatsku je za svoj godišnji odmor odabrala i Daša Žukova, lijepa urednica modnog časopisa Garage Magazine i bivša supruga ruskog oligarha i vlasnika Chelsea, Romana Abramoviča. Zanosna Ruskinja na Jadran je stigla u društvu zaručnika, grčkog milijardera Stavrosa Niarchosa, i njegove obitelji i prijatelja

Nakon krstarenja Italijom, Daša Žukova i njezin dugogodišnji dečko Stavros Niarchos s kojim se nedavno zaručila stigli su u Hrvatsku. Grčki milijarder kleknuo je prije dva mjeseca na rođendanskoj zabavi 38-godišnje Ruskinje, a prema riječima izvora poznatog Daily Mailu slavni par pred oltar planiraju već ove godine.

Za svoju prvu destinaciju lijepa ruskinja i njezin odabranik odabrali su Mljet, kojeg zbog male napućenosti i još uvijek malog broja turista u odnosu na neke druge razvikane otoke na Jadranu često nazivaju i Robinzonskim otokom.

View this post on Instagram

Joined a Croatian e-biker gang

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha) on

Ljepote Mljeta Daša je objavila na svom Instagram profilu. Vesela ekipa iznajmila je bicikle i otok razgledala pedalirajući, a nakon napornog đira uz obalu ruska poduzetnica i grčki milijarder uživali su u zasluženom kupanju.

Lijepa Ruskinja je sve svoje avanture po Mljetu zabilježila kamerom i podijelila s obožavateljima na društvenim mrežama.

O vezi Žukove i grčkog milijardera dugo se šuškalo, a potvrda njihove ljubavi stigla je ove godine, i to u službenom priopćenju, nakon što je Vanity Fair objavio fotografije na kojima se novopečeni par ljubi. Navodno se par upoznao prije gotovo jednog desetljeća preko Niarchosove sestre koja je Dašina dugogodišnja prijateljica.

Daša iz braka s ruskim oligarhom Abramovičem ima dvoje djece, a par je i nakon razvoda ostao u prijateljskim odnosima upravo zbog njih. Ona mu je bila treća supruga, a u braku su bili od 2008. do 2017. godine. Od druge supruge Irine Malandine s kojom ima petero djece Abramovič se razveo 2007. godine, a Žukova je u vrijeme upoznavanja s njim imala svega 25 godina. Inače, ona je kći još jednog ruskog oligarha, Alexandera Žukova.

  • +11
Roman Abramovič i Daša Žukova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia