MELINDA FRENCH

Bivša supruga Billa Gatesa otvorila dušu: 'Nije mi se svidjelo Billovo druženje s Epsteinom, on je bio personifikacija zla'

03.03.2022 u 18:24

Bionic
Reading

Nakon što su prošle godine šokirali javnost nakon što je objavljeno da se Bill Gates i Melinda French razvode nakon 27 godina braka u kojem su dobili troje djece, bivša supruga osnivača Microsofta pristala je dati svoj prvi intervju iskusnoj Gayle King

U CBS-ovoj emisiji 'Mornings', Melinda je iskreno progovorila kakav je dojam na nju ostavio Jeffrey Epstein, ozloglašeni milijarder upleten u nezapamćen pedofilski skandal koji je 2019. izvršio samoubojstvo.

Melinda je uspričala kako je bila užasnuta što se njezin tadašnji suprug nastavio družiti s njime, unatoč tome što je ona imala noćne more o Epsteinu.

U svom intervjuu za CBS Mornings, bivša supruga Billa Gatesa je rekla kako je inzistirala na susretu s Epsteinom još 2011. jer je htjela vidjeti 'tko je taj muškarac'.

  • +5
Melinda French Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

'Nije mi se svidjelo što je Bill imao sastanke s Jeffreyjem Epsteinom. To sam mu jasno dala do znanja. Zatim sam upoznala Jeffreyja Epsteina. Htjela sam vidjeti tko je taj čovjek i požalila sam od trenutka kada sam ušao na vrata. Bio je odvratan, personificirano zlo. Poslije sam imala noćne more o njemu. Zato mi se srce slama zbog tih mladih žena. Tako sam se osjećala, a ja sam starija od njih. Bio je grozan', rekla je voditeljici Gayle King sugerirajući na neki način da je to pridonijelo razvodu. 'Nije to samo jedna stvar, mnoge stvari su dovele do razvoda. A ja sam jasno rekla što osjećam prema Epsteinu', nije okolišala Melinda French.

Ova filantropkinja je otkrila i da su ona i Bill stavili po strani svoje razlike kako bi nastavili svoj dobrotvorni rad. Melinda (57) šokirala je svijet kada su ona i Bill (66) u svibnju 2021. objavili da prekidaju svoj 27-godišnji brak.

Govoreći o Zakladi Gates koju je par skupa osnovao, rekla je Gayle King. 'Prije svega, oboje želimo surađivati ​​- osnovali smo ovu instituciju 2000. skupa. Na toj zgradi su naša imena. Vjerujem u tu instituciju, moje vrijednosti su nastale u toj instituciji. Tako da sam oduvijek osjećala da nas to na neki način poziva da budemo bolje osobe', rekla je.

Otkrila je i kako je zadržala korektan odnos s bivšim suprugom usprkos svemu, no da više nisu prijatelji, a otkrila je i da je njegova afera 2000. godine nepovratno narušila njihov brak.

'Dala sam svaki djelić sebe ovom braku. Bila sam predana od dana kada smo se zaručili do dana kad sam izašla iz toga', izjavila je Melinda koja je sugerirala da je Bill više puta bio nevjeran.

Upitana za nagađanja da ju je sad bivši suprug varao više puta, odgovorila je: 'To su pitanja na koja Bill mora odgovoriti.'