uvijek rado viđeno lice

Antonija Blaće ponovo vodi show na RTL-u: 'Najviše volim velike studijske emisije'

03.03.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Uskoro počinje treća sezona popularnog realityja 'Gospodin Savršeni' u kojem će i ovog puta voditeljsku ulogu imati jedna od naših najomiljenijih voditeljica. Vječno pozitivna Šibenčanka otkrila je sve o tome

'Nije toliko teško pronaći sudionike jer se sad već dosta djevojaka i dečki sami prijave, ali mi si uvijek ostavljamo mogućnost da 'izađemo u svijet' i potražimo osobe za koje mislimo da bi bile dobre i otvorene za ljubav i show. No moram priznati kako se ovogodišnji Gospodin Savršeni sam prijavio', otkrila je Antonija Blaće za RTL.hr.

Njoj je, kaže, najbolji dio emisije 'razvoj emocija i odnosa'. 'Uvijek mi je zabavno vidjeti jesam li u svojoj glavi dobro predvidjela razvoj situacije i odnosa', priznaje. Najavila je da joj je to najbolja sezona do sada i je ove godine riječ o znanstveniku i intelektualcu. 'Istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta. Može vam se više ili manje sviđati, može biti ili ne biti po vašem ukusu, ali nitko ne može reći da ove godine nemamo 'wow' kandidata!', kaže voditeljica i producentica.

Na pitanje u kojem se formatu još nije okušali, a rado bi željela, izjavila je: 'Najviše volim velike studijske emisije, a volim i talk show emisije'.

Nkad se nije poželjela baviti nečim drugim. 'Mogu reći da sam jako zahvalna na svemu što mi se događalo i kako se sve rasplitalo. Imala sam prilike voditi najveće showove u regiji, i to uživo! Televiziju obožavam, dobro je razumijem, sve u vezi televizijske produkcije jako mi je zanimljivo i privlačno', priznala je.

Progovorila je i o planovima. 'Prošle godine izašao je moj prvi priručnik o prehrani i mršavljenju #LjetoBezParea koji želim podići na višu razinu, planiram organizirati radionice jer vidim da je ženama veliki problem uskladiti želju da skinu koji kilogram sa željama obitelji i vremenom, koje uglavnom nemaju', ispričala je Antonija.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL