TRAŽI MILIJUN DOLARA

Bivša djevojka optužila holivudskog glumca za obiteljsko nasilje

19.09.2017 u 16:52

Bionic
Reading

Veza, koja je trajala tek tri mjeseca, završila je burno. Playboyeva manekenka optužila je Ryana Phillippea da ju je pretukao, kao i da je često pod utjecajem opijata, a za sve duševne boli i povrede traži milijun dolara. Je li 21-godišnja Elsie Hewitt tek djevojka željna slave, povrijeđena što ju je glumac ostavio, ili Phillippe zaista ima 'tešku ruku', doznat će se uskoro

I dok njegova bivša supruga, glumica Reese Witherspoon još uvijek slavi zbog osvojenih Emmyja, glumac Ryan Phillippe proživljava najteže dane. Dobri dečko Hollywooda, kako mu mnogi tepaju, susreo se s teškim optužbama bivše djevojke, Playboyeve manekenke Elsie Hewitt, koja tvrdi kako ju je glumac prebio još 4. srpnja.

Prema njezinim navodima, 21-godišnja manekenka željela je, nakon prekida, pokupiti još neke stvari iz njegova doma, a Phillippe ju je tada, vidljivo pijan, napao i gurnuo niz stepenice. Zbog toga traži milijun dolara za duševne boli i ozljede koje joj je, navodno, nanio 43-godišnji glumac.

  • +2
Ryan Phillippe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S druge strane, iako se zvijezda filmova 'Znam što si radila prošlog ljeta' i 'Okrutne namjere', još uvijek nije oglasio o cijelom slučaju, izvori bliski njemu kažu da je situacija zapravo bila drugačija, te da je manekenka došla u njegovu kuću, vidljivo pod utjecajem opijata, i fizički nasrnula na zvijezdu, a sve zbog toga što ju je Phillipe ostavio. Prema izvoru, ozljede su nastale kada je pala sama, nakon što joj je glumac rekao da izađe iz njegovog doma, a ovo sve radi zbog osvete i slave.

the bionic man

A post shared by philz (@ryanphillippe) on

Mlada manekenka u optužbama nije stala, već je glumcu 'prišila' i konzumiranje kokaina, ecstasyja, halucinogenih gljiva i steroida. Nakon cijelog događaja, Elsie je otišla u bolnicu i sve prijavila policiji, koja je donijela privremenu mjeru o nepribližavanju.

💭

A post shared by Elsie 🌹🦄 (@elsiehewitt) on

Par se zbližio u travnju ove godine, mjesec dana nakon što je Elsie napunila 21. godinu. Mlada manekenka poznata je kao Playboyeva Miss srpnja 2017. godine, koja silno želi uspjeti u Hollywoodu. Tako je već glumila u jednom filmu s Bellom Thorne 2014. godine, no nije baš prošla zapaženo.

Ryan Phillippe s bivšom suprugom Reese Witherspoon ima kćer Avu i sina Deacona, dok s bivšom djevojkom Alexis Knapp ima kćer Kailani.