LIJEPA olga kurylenko

Bivša Bondova djevojka pozitivna na koronavirus, obožavateljima poručuje: 'Čuvajte se i shvatite ovo ozbiljno'

16.03.2020 u 09:27

Bionic
Reading

Na listu svjetski poznatih kojima je testovima potvrđena zaraza novim koronavirusom upisala se i ukrajinska glumica i manekenka Olga Kurylenko

Da se test na koronavirus pokazao pozitivnim, Bondova djevojka iz filma 'Zrno utjehe' otkrila na Instagramu u nedjelju.

'Zaključana u kuću nakon što sam pozitivno testirana na koronavirus', podijelila je Kurylenko sa svojih više od pola milijuna pratitelja i priložila fotografiju s pogledom kroz prozor iz svojeg stana.

'Zapravo, sad sam bolesna već gotovo tjedan dana. Vrućica i umor moji su glavni simptomi', dodala je Kurylenko i poručila obožavateljima da paze na sebe i situaciju shvate ozbiljno.

Novi koronavirus zatvara državne granice i tvrtke diljem svijeta, a na popisu zaraženih svakim je danom i sve više svjetski poznatih osoba, kako iz svijeta zabave, tako i iz politike.

Jedan od najpoznatijih parova pozitivno testiranih na koronavirus su supružnici Tom Hanks i Rita Wilson. Pozitivno testirana je i supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua, a u zarazu sumnja i supermodel Heidi Klum koja je u petak objavila da se još nije uspjela testirati jer joj se dva liječnika ne javljaju.

Dosad najupečatljivije uloge ukrajinske manekenke i glumice su one u filmu o Jamesu Bondu 'Zrno utjehe' uz Daniela Craiga i u znanstveno-fantastičnom filmu 'Zaborav' s Tomom Cruiseom.

Od novijih filmova, glumila je u povijesnoj satiri Armanda Iannuccija 'Smrt Staljina' i filmu Terryja Gilliama s Adamom Driverom u glavnoj ulozi 'Čovjek koji je ubio Don Quixotea'.

Prošle godine objavljen je i njezin najnoviji film 'The Bay Of Silence' redateljice Paule van der Oest, u kojemu glumi s Claesom Bangom i Brianom Coxom.

  • +6
Olga Kurylenko Izvor: Profimedia / Autor: Alex Cid-Fuentes / Newscom / Profimedia