SUD JE NAREDIO

Angelina Jolie u velikim problemima: Ako ne popusti Bradu Pittu, mogla bi izgubiti skrbništvo

13.06.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Saga oko skrbništva i viđanja djece u slučaju Angeline Jolie i Brada Pitta nastavlja se. Nakon što je Pittu bilo onemogućeno redovito viđanje djece, što im je zapravo naštetilo, sud je odredio nova pravila, a ukoliko ih se Angelina ne bude pridržavala, prijeti joj gubitak potpunog skrbništva

Iako je Angelina Jolie pokrenula brakorazvodnu parnicu još u rujnu 2016. godine, skrbništvo nad djecom još uvijek nije riješeno ni dogovoreno. Po odluci suda, svom bivšem suprugu glumica mora dati više ovlasti i više viđanja s djecom.

Iako ima skrbništvo nad njihovo šestero djece, 43-godišnja Angelina Jolie mora 54-godišnjem Bradu Pittu omogućiti njihovo redovno viđanje, osobito ovog ljeta, dok ona u Velikoj Britaniji snima nastavak filma 'Maleficent'.

  • +14
Angelina Jolie s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema sudskim spisima, koji su, naravno, dospjeli u javnost, sud u Los Angelesu donio je zaključak da bi na djecu itekako utjecalo ukoliko ne bi imali odnos s ocem. Sud vjeruje da su djeca s Pittom sigurna te da je iznimno važno da Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox imaju zdravu i čvrstu vezu s oba roditelja.

Najstariji od sve djece, 16-godišnji Maddox, zbog svojih godina može sam birati koliko će vremena provesti s kojim roditeljem. Uz sve to, sudac je odlučio da Angelina mora omogućiti svakom djetetu svoj mobitel i broj telefona, kako bi s ocem mogli u svakom trenutku razgovarati ili dopisivati se porukama, bez mogućnosti da Jolie nadzire konverzaciju.

Bivši supružnici moraju dogovoriti i ljetni raspored, a sve mora nadzirati čak dva psihologa zato što će Angelina snimati film u Londonu, u kojem će iznajmiti kuću. Tijekom druženja s djecom u Londonu mora biti prisutan i psiholog, a Pitt mora organizirati u periodu od 21. do 29. srpnja, kada će djeca s njim provesti tjedan u Los Angelesu, da redovno odlaze na terapije.

  • +10
Brad Pitt i Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada su s ocem, Angelina ih smije nazvati tek jednom dnevno, a sud je odlučio da ukoliko ne ispuni neki od dogovorenih zadataka, riskira da izgubi skrbništvo nad djecom.

'Najmlađa djeca izuzetno su bliska s ocem i ovise o dogovorenim uvjetima. Ukoliko se oni ne poštuju, to može rezultirati time da se smanji vrijeme koje će provoditi s majkom, ali i da sud dodijeli skrbništvo ocu.'

Prošlog mjeseca Angelina nije bila zadovoljna time što je na dopuštenje da djecu odvede u London dok snima morala predugo čekati.