TIFFANI THIESSEN

Biste li danas prepoznali ljepoticu iz tinejdžerske serije ‘Beverly Hills 90210’?

04.03.2024 u 09:04

Bionic
Reading

Početkom 2000-ih naslovnica časopisa FHM bila je zabranjena jer je na njoj glumica Tiffani Thiessen bila 'previše seksi', a upravo je zahvaljujući svom izgledu stekla i status seks simbola. No, nove fotografije snimljene tijekom nabavke namirnice i ne idu joj pretjerano u prilog, jer su na njima tek rijetki prepoznali popularnu glumicu

I dan danas javnost je najviše pamti po ulozi Valerie Malone u kultnoj teen seriji 'Beverly Hills, 90210’. Glumica Tiffani Thiessen, osim zbog glume, proslavila se i zahvaljujući svom dobrom izgledu, zbog čega su mnogi časopisi tih godina željela da upravo im ona krasi naslovnice.

Mnogi se još jasno sjećaju kako je naslovnica s njezinom fotografijom, snimljene za časopis FHM, na kraju bile zabranjena jer je ona na njoj bila previše seksi, stoga ne treba čuditi da joj je to sve bilo donekle i teret.

Posljednjih godina glumu je ostavila po strani, a fokusirala se gastro karijeri. Ne samo da je izdala kuharicu već ima i vlastiti lifestyle portal TiffaniThiessen.com na kojem redovito objavljuje zanimljive recepte i videe u kojima otkriva kako što napraviti u kuhinji.

Tiffani Thiessen Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo joj je kuhinja s godinama postala najdraži dio obiteljskog doma, gdje sprema delicije za svoju obitelj - supruga Bradyja Smitha te kćer Harper i sina Holta.

Fotografi su je ovog dana jedva prepoznali po izlasku iz lokalnog dućana, gdje je bila u nabavci namirnica. Odjevena u crne traperice i prugastu majicu i crnu jaknu, Tiffani je na glavu nabacila šiltericu, ne zamarajući se pretjerano izgledom. Ozbiljnu, čak pomalo ljutu, snimili su je paparazzi te bi je na viđenim fotografijama bez šminke prepoznali uistinu tek rijetki.