slavlje u obitelji

Bill Gates je postao djed: Jennifer Gates emotivnom fotografijim otkrila da je rodila svoje prvo dijete

06.03.2023 u 17:44

Bionic
Reading

Bill Gates postao je djed! Kći suosnivača Microsofta, Jennifer Gates, na društvenim mrežama ponosno je objavila kako su ona i njezin suprug Nayel Nassar postali roditelji

'Šaljemo ljubav iz naše zdrave male obitelji,' napisala je novopečena mlada mama uz slatku fotografiju bosih stopala svoje malene kćerkice. Jennifer je objavu na društvenim mrežama popratila i emotikonima srca i ljubavi.

Jennifer Gates, 26-godišnja kći milijardera Billa Gatesa i njegove bivše supruge Melinde svojim pratiteljima na Instagramu u studenom 2022. otkrila je da je trudna, objavivši fotografije rastućeg trudničkog trbuščića. Uz fotografiju, na kojoj pozira s 31-godišnjim suprugom Nayelom Nassarom Jennifer je znakovito napisala: 'Zahvalna'.

Tada je Melinda, Jenniferina majka uzbuđeno komentirala: 'Toliko sam uzbuđena što ću upoznati to maleno i gledati vas dvoje kako postajete roditelji.'

Jennifer i Nassar u braku su od listopada 2021., a vjenčali su se u Westchesteru. Studentica medicine i profesionalni jahač prošle su godine proslavili prvu godišnjicu braka, a Jennifer je tom prilikom na Instagramu objavila dirljivu objavu.

'Prije 365 dana obvezali smo se na zauvijek,' napisala je prošlog listopada. 'Naše vjenčanje bilo je najnezemaljskije, čarobno slavlje, ali biti u braku još je bolje. Zahvalni smo što danas možemo ponovno proživjeti ova sjećanja,' dodala je.

  • +3
Vjenčanje Jennifer Gates i Nayela Nassara Izvor: Profimedia / Autor: GLH / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U vlastitoj objavi, Nassar se također osvrnuo na, kako ga je nazvao, 'najbolji dan' u svom životu. ‘Ova godina s tobom je proletjela, ali ono što mi donosi najviše radosti i utjehe je spoznaja da imamo još bezbroj toga za proživjeti zajedno. Volim te više nego što možeš zamisliti,' napisao je tada.

Inače, Jennifer je Billovo i Melindino najstarije dijete, te prva od njezine braće i sestara koja je uplovila u bračnu luku. Druga kći para, Phoebe, u vezi je s kolegom studentom Sveučilišta Stanford, Robertom Rossom. Par je svoju vezu službeno objavio na Instagramu u listopadu 2022. Brat Rory, uspijeva ostati ispod radara te se o vezama tog 23-godišanja malo zna.

POVUKLA SE S DJECOM

Dok se prašina ne slegne: Ovako izgleda tropski raj u koji je pobjegla Melinda Gates nakon razvoda

Pogledaj galeriju