JENNIFER GATES

Pojavile su se nove fotografije s vjenčanja kćeri Billa Gatesa

28.10.2021 u 14:24

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu najstarija kći Melinde i Billa Gatesa objavila je još jednu fotografiju sa svog bajkovitog vjenčanja, a na kojoj je uhvaćen fotoaparatom trenutak prvog plesa Jennifer Gates i Nayela Nassara

Baš kao i cijelo vjenčanje i prvi ples 25-godišnje Jennifer Gates i 30-godišnjeg Nayela Nassara bio je kao iz bajke. Samo tjedan dana nakon što su izrekli sudbonosno da na njihovom imanju u Westchester Countyju u New Yorku, gdje je sve bilo uređeno po želji mladenaca, novopečena je gospođa Nassar objavila i novu fotografiju.

Na njoj su supružnici na plesnom podiju, a pored fotografije je napisala 'Meet me under yellow lights', aludirajući time da su prvi ples otplesali na pjesmu 'Yellow Light' njihovog dobrog prijatelja Harryja Hudsona, na čemu im se i sam izvođač zahvalio.

Inače, ovo vjenčanje bilo je posebno i po tome što su po prvi puta od razvoda na istom mjestu, i to jedno pored drugoga, snimljeni Melinda i Bill Gates, Jenniferini roditelji, ne pokazujući na svojim licima da im je imalo zbog toga nelagodno.

  • +39
Melinda i Bill Gates na vjenčanju kćeri Jennifer Izvor: Profimedia / Autor: GLH / NGRE / BACKGRID / Backgrid USA

A osim tradicionalnog, 'američkog' vjenčanja, par se vjenčao i na islamskoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali tek najbliži članovi obitelji.