OTKRILA NA INSTAGRAMU

Biljana Borzan pokazala fotografiju kućnog treninga: Ni zatvorene teretane nisu je spriječile da ostane u top formi

25.01.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Hrvatska političarka, liječnica i zastupnica u Europskom parlamentu od vježbanja nije odustala ni tijekom pandemije koronavirusa, a za svoje pratitelje, koji možda zbog činjenice da je Stožer zabranio rad teretana ne mogu trenutno vježbati, ima i poruku

Nešto više od 2500 ljudi prati na Instagramu hrvatsku političarku i SDP-ovu zastupnicu u Europskom parlamentu Biljanu Borzan. Ova 49-godišnjakinja, koja je trenutno sve podredila životu i radu u Bruxellesu, svojim je najvjernijim pratiteljima pokazala da itekako pazi na svoje zdravlje.

Liječnica i rođena Osječanka, koja se u Europskom parlamentu istaknula borbom za prava potrošača, primjerice da Nutella bude istog sastava u cijeloj Europi, objavila je na Instagramu svoju fotografiju na kojoj vježba u stanu i uz nju napisala: 'Dok čekamo otvorenje teretana, brinimo za zdravlje kod kuće'.

Odjevena u crne tajice tričetvrt dužine i crveni sportski top bez rukava, Biljana Borzan zauzela je stav na prostirki za vježbanje i krenula s dizanjem utega, a njezina zavidna vitka figura odmah je zapela za oko brojnim pratiteljima te su je nagradili komplimentima.

'Uvijek u vrhunskoj formi', mnoštvo emotikona srca i pljeskanja rukama nižu se ispod fotografije na kojoj Borzan ne skida osmijeh s lica.

Ovim je dokazala da nema opravdanja za to da se ne ostane u formi i vježba.

  • +5
Biljana Borzan Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL