TIHA PATNJA MUŠKARACA

Vratila se Samantha Fox! Nekadašnji seks simbol i vlasnica najbujnijeg poprsja kao da vraća vrijeme unatrag

13.01.2019 u 09:29

Bionic
Reading

Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća žarila je i palila naslovnicama tabloida, nastupala na televiziji, snimala albume… Danas pedesetdvogodišnjakinja Samantha Fox uživa u mirovini, no koristi priliku da se tu i tamo pojavi u javnosti

Ikona osamdesetih Samantha Fox bila je jedna od rijetkih koja se mogla pohvaliti mjerama 90-60-90, a što je ponosno isticala u svakoj prilici za fotografiranje. Njen debi album Touch me našao se na popisu britanskog Channel Foura među najgorim pop pločama svih vremena, no to nije zaustavilo njenu popularnost.

Razlog tome leži u fotografiranju u toplesu za britanske novine The Sun što je njenu karijeru lansiralo u orbitu.

Njezino bujno poprsje postalo je san muškaraca, a broj obožavatelja rastao je iz dana u dan. Pojavila se u nekoliko filmova i TV serija, a jedno je vrijeme radila i kao voditeljica. Publika ju je voljela, iako su kritičari dočekivali na nož svaki novi singl, ne štedeći kritike na račun njezinih vokalnih sposobnosti.

Sammy je iskoristila priliku pojaviti se na jednoj poljskoj televiziji u emisiji ‘What is the melody’ i pokazala da još uvijek ima što za pokazati.

Pogledajte kako danas izgleda Samantha Fox.

  • +28
Samantha Fox nastupila na poljskoj televiziji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.