TRAJALO JEDNU SEZONU

Kraj još jednog biznisa za Meghan Markle, raskinut ugovor sa Spotifyjem

16.06.2023 u 09:00

Bionic
Reading

Iako je podcast Meghan Markle na Spotifyju ostvario značajan uspjeh, ni to nije bilo dovoljno da ovaj poslovni pothvat bivše glumice dobije i drugu sezonu. Došlo je do sporazumnog prekidanja ugovora, a Meghan već kuje i neke nove planove

Danas je podcast ono što je nekoć bio talk show na televiziji: puno slavnih želi imati vlastiti podcast projekt, a još više slavnih gostuje u različitim formatima pričajući vlastite priče o uspjehu, odrastanju, vizijama budućnosti i slično. Vrlo uspješan podcast 'Archetypes' vodila je i Meghan Markle, no i ovaj projekt može se staviti u ladicu periodičnih hobija, bar na neko vrijeme.

Meghan je ove godine u podcastu ugostila i Paris Hilton, a razgovorom su pokušale srušiti mit o glupim mladim djevojkama u biznisu i pokazati da mediji uvijek pronađu način da kreiraju sliku o poznatoj osobi, čak i ako se radi o potpunoj neistini.

Unatoč tome što je Archetypes bio vrlo uspješan na vrhu ljestvice najslušanijih na platformi Spotify, druga sezona neće se dogoditi. Barem ne na Spotifyju!

Princ Harry i Meghan Markle prekinuli su suradnju sa Spotifyjem samo tri godine nakon što su sklopili ugovor vrijedan 20 milijuna dolara, a navodno je do prekida došlo sporazumno. Uz to, jedan je izvor otkrio da par nije proizveo dovoljno sadržaja da bi primio punu isplatu od više milijuna dolara.

Međutim, čini se da bi se par mogao predomisliti ako dobiju bolju ponudu od neke druge kompanije koja pokaže interes.

'Meghan nastavlja razvijati više sadržaja za publiku Archetypesa na drugoj platformi', objavila je glasnogovornica Archewell Productionsa za The Wall Street Journal.

Iako se Harry i Meghan još uvijek nisu oglasili o ovoj temi, Harry je ovog tjedna uživao na sportskom susretu vojnih lica, no Meghan nije bilo u blizini.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Shawn Sprayberry / INSTAR Images / Profimedia